MELODI GRAND PRIX!!!

I kveld er det igjen duket for den internasjonale Melodi Grand Prix finalen! Eller Euro Vision Song Contest....
Kosta Boda er stolte av å levere vinner trofeet!

Kosta Boda har tegnet en 5 års kontrakt om levering av prisstatuetten som gis til vinneren. I år er det tredje gang denne eksklusive mikrofonen utformet i krystall blir utdelt.
Det er Kosta Bodas populære kunstner Kjell Engman som har fått den store æren å formgi denne prisen.
- Jeg vil fokusere på sangen fordi jeg synes Eurovision Song Contest først og fremst er en konkurranse innen sang, sier Kjell Engman
Kjell Engman har jobbet som glasskunstner for Kosta Boda i 30 år, og har i de seneste årene fokusert på sitt kunstglass.  Hans kunstglass finnes på flere utstillinger rundt om i verden. Musikken har alltid vært en stor inspirasjonskilde og hans seneste utstillinger inneholder spektakulære , lekne instrumenter  i ulike farger, utformet i glass naturligvis.

- Det er først og fremst rock?n roll og den klassiske musikken i form av store symfoniorkestre som tiltaler meg mest, men det fargesterke og allsidige musikkutrykket som kommer til syne i Eurovision Song Contest synes jeg er utrolig spennende.
HEIA NORGE!!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

CAROLINE GRAHAM

CAROLINE GRAHAM

29, Fredrikstad

Jeg er en 29 år gammel jente som til daglig jobber med design og interiør produkter fra Sagaform, Kosta Boda og Orrefors.

Kategorier

Arkiv

hits