ROMJUL = SKI

Romjulen er for meg ski ski og ski! Ny og perfekt snø som er hvit og ren og ubrukt. Både når det gjelder Alpint og langrenn.
Gledis til en liten uke i Hemsedal! Det er meldt over - 20, men ingen hindring!

Når man skal ut på ski er det selvfølgelig aldri snakk om dårlig vær men dårlige klær! Det beste man kan ta på seg er naturligvis Craft lag 1, 2 og 3! Det beste tekniske tøyet man kan ha og fint er det også! Holder deg god og varm, men det er selvfølgelig viktig å kle seg riktig fra innerst til ytterst!

De fleste vet jo at Craft er gode på langrenn bekledning, men nytt i år er Alpin kolleksjonen med mange tøffe jakker og bukser!TEAM CRAFT CROSS COUNTRY
NYE ALPIN JAKKER

    


 
Holmenkollen kledd i CRAFT

Craft_stor_logo
New Wave Norway AS ? morselskapet til CRAFT ? har signert en avtale som gjør CRAFT til den offisielle bekledningsleverandøren til VM på ski i Oslo 2011. Organisasjonen, i tillegg til ca. 2500 frivillige, vil alle gå kledd i CRAFT i den splitter nye Holmenkollen skiarena.


New Wave Norway AS, morselskapet til CRAFT, har nå signert en samarbeidsavtale som gir CRAFT status som 1 av 8 Internasjonale hovedsponsorer. CRAFT vil bekle VM-organisasjonen med komplette bekledningspakker både til VM i 2011 og FIS World Cup Nordic (prøve-VM) i mars 2010,

Ved å sponse VM i Oslo, vektlegger CRAFT statusen som en av de ledende varemerker innen nordisk vinteridretter og funksjonell bekledning. CRAFT er også sponsor for Det svenske ski landslaget. I tillegg har CRAFT vært en svært synlig sponsor av det internasjonale skiforbundets ?FIS Tour de Ski? siden starten vinteren 2006 og har nylig signert avtale for tre nye år.Nye Holmenkollbakken i profil


For mer info se: www.craft.se


 

2 kommentarer

Anette Lillebill

07.jan.2010 kl.21:12

Hei! :-)

Den røde jakken du har bilde av, er det i serie med skibuksen, som begge har? :-)

caroline graham

07.jan.2010 kl.22:20

Hei Anette! Den røde jakken du sikter til er faktisk orange! Veldig kul faktisk. Men vi har en annen fin i rød også om du helst vil ha rød.... jeg skal sjekke litt!

Skriv en ny kommentar

CAROLINE GRAHAM

CAROLINE GRAHAM

29, Fredrikstad

Jeg er en 29 år gammel jente som til daglig jobber med design og interiør produkter fra Sagaform, Kosta Boda og Orrefors.

Kategorier

Arkiv

hits