PLAN NORGE

  Plan            


Lørdag arrangerer TV2 artistgalla for Plan! Oppfordrer alle til å se på og samtidig bli fadder. Selv er jeg fadder til en liten gutt på 10 år som jeg følger hverdagen til. Han har sendt meg brev med bilde av seg selv og familien og det unike med Plan er at man kan følge med og faktisk se at pengene du betaler kommer frem og hjelper.
www.plan-norge.no

Jeg har også samarbeidet med Plan Norge i år om å lager produkter med mening. I det siste har bedrifter valgt å gi penger til veldedighet i stedet for julegaver til sine ansatte, men jeg synes det burde være mulig å kombinere dette.
Vi har derfor kommet frem til noen produkter spesial designet til Plan produsert av Orrefors.

Her kan bedriften gi en flott gave til sine ansatte samtidig som deler av beløpet går til Plan Norge. Dersom en bedrift velger å gå inn på en flerårig avtale kan de faktisk også være med å bygge en egen skole i Liberia og følge med på prosjektet underveis. Slike ting gir mening i hverdagen.

Symbolet på produktene er en liten barnehånd. Den vil gå igjen på alle produktene vi lager og skal bli et symbol på Plans barnearbeid.

Primært skal produktene selges inn som firmagaver, men vi håper på sikt å få de ut i gave butikker slik at de blir tilgjengelige for alle.

Her ser dere bilde av de produktene vi har fokus på i år:
En liten skål og en lyslykt

plansklmedhndplanlysestake

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

CAROLINE GRAHAM

CAROLINE GRAHAM

29, Fredrikstad

Jeg er en 29 år gammel jente som til daglig jobber med design og interiør produkter fra Sagaform, Kosta Boda og Orrefors.

Kategorier

Arkiv

hits