Kosta Boda i kjendisnytt!

Dette var hovedoppslaget i Dagbladet i går.....:

OVERRAKT: Alexander Rybak mottok trofeet av fjorårets Grand Prix-vinner, russiske Dima Bilan, på scenen i Moskva etter å ha vunnet den internasjonale Grand Prix-finalen. Kort tid etter ble trofeet ødelagt. Det nye har han fortsatt ikke vært i Oslo for å plukke opp. Foto: SCANPIX

Trodde du glasstrofeet Alexander Rybak vant i den internasjonale Grand Prix-finalen, i dag har hedersplassen hjemme i artistens hybel på Nordstrand? Eller kanskje på peishylla til mor og far Rybak på Nesodden?

Da tar du feil. Rybak har fortsatt ikke hentet premien, som befinner seg i produsenten Kosta Bodas visningslokale i Parkveien i Oslo.

- Han vil gjerne hente den, men vi har ikke fått det til enda, sier artistens manager Kathrine Synnes til Dagbladet.

- Har vært inn og ut av landet
- Alexander Rybak har bare vært inn og ut av landet i hele høst, og nå er programmet fullt ut året. Produsenten vil gjerne arrangere en offisiell overrekkelse, men det er en av de tingene vi ikke rukket i år og som vi må gjøre på nyåret, sier Synnes.

- Det flere som venter på Alexander Rybak, legger hun til.

Hos Kosta Boda - et eksklusivt svensk glassverk som har et såkalt showroom for sine kunder i Oslo - har man ingen hast med å avhende trofeet, da det er stor stas for kundene å ta bilde av det.

Ødelagt på scenen
Det dreier seg heller ikke om det opprinnelige trofeet, men en kopi.

Glassmikrofonen Rybak fikk på scenen i Moskva, ble nemlig ødelagt i tumultene på scenen da artisten og hans dansere skulle gjennomføre Fairytale en siste gang for det europeiske TV-publikummet.

Etter det Dagbladet forstår, løsnet festeanordningen mellom selve mikrofonen og sokkelen da Rybak satte den ned på scenegulvet.


- Vi lager alltid en backup av trofeer. Og det er denne vi har sagt at Rybak kan få, sier Nina Nørve hos Kosta Boda.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

CAROLINE GRAHAM

CAROLINE GRAHAM

29, Fredrikstad

Jeg er en 29 år gammel jente som til daglig jobber med design og interiør produkter fra Sagaform, Kosta Boda og Orrefors.

Kategorier

Arkiv

hits